Индийското приключение на Димитър Бербатов приклюби.  Бившият нападател на Манчестър

...
Индийското приключение на Димитър Бербатов приклюби.  Бившият нападател на Манчестър
Коментари Харесай

Бербатов си тръгна от Индия, осмива треньора си

Индийското премеждие на Димитър Бербатов приклюби.  Бившият нападател на Манчестър Юнайтед пристигна като огромната звезда на сезона, притеглен от “Керала Бластърс”. Днес той сподели „ довиждане ” на страната на слоновете, осмивайки треньора Дейвид Джеймс.
“Керала” започва сезона като един от любимците за купата, само че не съумя да стигне даже до плейофите. Бербатов вкара един единствен гол и то, когато каруцата се беше обърнала. Изигра единствено девет мача. В страната пресметнаха, че на терена са му се събрали малко повече от 500 минути футбол.
И на сбогуване Бербатов разкритикува грубо последния си треньор Дейвид Джеймс. На фотография в обществените мрежи той написа, че именитият вратар на “Ливърпул” е най-слабият ментор, който не може да печели мачове. Продължи и с тактиката му: „ Целете нападателите в гърдите и ги оставяйте да се оправят. ”
Бербатов явно няма желание да играе за Керала в мачовете за купата на Индия, макар че има това право. В същия пост в обществените мрежи написа: „ Сезонът свърши, време е да си ходя вкъщи. ”
“Керала” обаче има друго виждане по въпроса. В публично мнение клубът разгласи, че всички футболисти са получили по няколко дни пауза и ще се приберат за подновяването на тренировките. Първият въпрос е дали Бербатов би желал да го направи, а вторият – дали Джеймс ще го употребява, в случай че въпреки всичко се върне.
Странно, само че вратарят, който е четвърти по мачове във Висшата лига, бе измежду гостите на благотворителния мач сред фондациите на Бербатов и Луиш Фиго предишния юни. Тогава Джеймс дефинира българина като един от най-хубавите централни нападатели в актуалния футбол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР